Wilt u ook zo graag een verre reis maken naar uw droombestemming maar is dit financieel niet haalbaar? Stop met zoeken! Bij ons kunt u op wineenverrereis.nl nu een verre reis winnen naar uw droombestemming! U kunt kiezen uit de volgende droombestemmingen:

  • Amerika
  • Thailand
  • Zuid-Afrika
  • Argentinië
  • Australië
  • Costa Rica

Door te kiezen uit één van deze geweldige bestemmingen, maakt u kans op uw eigen droomreis, die u altijd al heeft willen maken. Niet uw droomreis gewonnen? Niet getreurd, daarnaast verloten we ook nog 10x een weekendje weg.

Amerika
Amerika


Deze droomreis wordt u aangeboden door Kuoni.

Kuoni wordt Tenzing Travel. En dat is goed nieuws.
De specialisten van Tenzing Travel doen er alles aan om onze klanten ultieme reiservaringen te bieden. Net zoals Tenzing Norgay dat ooit deed voor Sir Edmund Hillary, de man die als eerste de Mount Everest beklom. Tenzing was zijn gids en sherpa die de reis voorbereidde, de route kende en de problemen onderweg hielp overwinnen. Wij willen graag uwTenzing zijn. Uw gids die u voor gaat en het voor u mogelijk maakt onvergetelijke momenten te beleven.

Onze naam verandert, maar onze mensen blijven dezelfde. Wij zijn Tenzing Travel, specialisten in verre reizen.

Wij hebben een passie voor reizen. Reizen die je leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Wij doen er alles aan om onze klanten ook zulke mooie, onvergetelijke ervaringen te bieden. Bij het creëren van hun unieke reis willen wij in alles de verwachtingen overtreffen. Dit doen wij al meer dan vijfendertig jaar. De laatste jaren onder de vlag van het Zwitserse bedrijf Kuoni. Maar dat verandert.

Sinds 2012 zijn wij een zelfstandig bedrijf. Daardoor is het voor ons mogelijk onze reizen en service nog beter op uw wensen te laten aansluiten. En onze klanten waarderen dat! Voor onze service en advies krijgen wij van onze klanten een 9. En… bij een eigen bedrijf hoort een eigen naam.

Onze bestemmingen
Voor elk deel van de wereld hebben we een specialistisch team. Zij bezoeken jaarlijks onze bestemmingen en zijn continue op zoek naar de mooiste routes, bijzondere accommodaties en unieke bezienswaardigheden. Met de introductie van ons nieuwe merk heeft elke bestemmingsteam een eigen label gekregen met een eigen kleur. Binnen Tenzing Travel als geheel komen de specialismen hierdoor ieder nóg beter tot hun recht.

Doe nu ook mee met deze geweldige actie en win een reis naar uw droombestemming. Ook meedoen? Meld u dan nu aan!

Redacteur