Op en top gezelligheid met de dames

Ben jij samen met de groep dames plannen aan het maken voor een leuk weekendje weg? Of zijn jullie nog aan het oriënteren? Even weg van de mannen, lekker kletsen, wijntjes drinken en leuke activiteiten ondernemen. Dat klinkt toch als muziek in je oren?😋 Op het web zijn er zoveel mogelijkheden te vinden voor een leuk weekendje weg met vriendinnen maar hoe weet je nou of dit ook echt een leuk uitje is? Dan moet je zelf vaak maar ondervinden. Willen jullie verzekerd zijn van een fantastisch verblijf met lekker eten en leuke activiteiten? Bekijk dan deze 3 vriendinnenweekendjes in een groepsaccommodatie!

TOP 3 Vriendinnenweekendjes in een groepsaccommodatie

Groepsweekend op de Veluwe met High Tea workshop, midgetgolf en verrassingsmenu
Tijd voor een gezellig groepsweekend met vriendinnen? Tijdens dit groepsweekend leren jullie alles over het maken van je eigen high tea en ga je op zondag midgetgolfen.

Escape Vriendenweekend in Giethoorn – Durf jij het aan?
Ontsnap met je vriendinnen aan de dagelijkse realiteit, los samen een moord op en voorkom dat anderen er met jouw identiteit van door gaan. Met dit 3-daags vriendenweekend verblijven jullie in hartje Giethoorn in een waterlodge. Het weekend zit vol activiteiten waarbij samenwerken nodig is met de gezonde dosis humor en hilariteit. Ook dit arrangement behoort tot de top 3 vriendinnenweekendjes in een groepsaccommodatie.

Weekend at the Prison: Een crimineel goed vrienden weekend in Overijssel
Zijn je vriendinnen en jij helemaal gek van Escape Rooms en hebben jullie de locaties bij jullie in de buurt wel gezien? Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij een 3 daags weekend arrangement samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen.

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Weekendjemetvrienden.nl