Onvergetelijk Vriendinnenweekend in een Chatel in Giethoorn! Deze unieke gelegenheid biedt u en uw vriendinnen de kans om drie dagen lang te genieten van de prachtige en pittoreske omgeving van Giethoorn. Tijdens uw verblijf in een van de Chatels, gelegen in het hart van Giethoorn, kunt u het betoverende waterdorp verkennen, gezellig bijpraten tijdens een high wine en deelnemen aan leuke activiteiten.

Laat de drukte van het dagelijks leven achter u en maak u klaar voor een onvergetelijk weekend vol vriendschap, ontspanning en plezier in het idyllische Giethoorn.

Vriendinnenweekend in een Chatel in Giethoorn

Ervaar een overnachting in pure luxe, verpakt in de sfeervolle charme van een chalet. Op het vakantiepark in Giethoorn is er iets nieuws: de unieke Chatels. Deze accommodaties bevinden zich in het hart van Giethoorn, omringd door water.

De chatel is geschikt voor een kort verblijf in Giethoorn. Het beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Tevens zit er in de keuken een kleine koelkast en een nespresso koffiezetapparaat. Iedere chatel beschikt over een eigen terrasje met meubilair. Daarnaast kunt u tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van Restaurant aan huis of lekker dineren in Burgers&Grill.

Eetcafe – American Diner

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan 2 kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Drie dagen lang genieten van de prachtige en pittoreske omgeving van Giethoorn. Boek nu dit Vriendinnenweekend in een Chatel in Giethoorn!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.