Maak een verre rondreis naar het einde van de wereld zoals bijvoorbeeld Australië of Japan. In deze landen kunt u prachtige rondreizen maken en eens een hele andere cultuur ontdekken.

Rondreis Australië
Australië is een reusachtig land en continent. Het leuke van deze bestemming is dat er unieke diersoorten leven. Dat, in combinatie met de prachtige natuur, maakt het land bijzonder. Bezoek de uitgestrekte Outback en levendige steden zoals Sydney, Cairns of Brisbane. Maak een rondreis Australië en ontdek de schitterende natuur, kangoeroes en verlaten stranden.

Buiten het feit dat Australië prachtig is, is de afstand onvermijdelijk. Deze bestemming ligt letterlijk aan de andere kant van de wereld, waardoor u lang in het vliegtuig zit. Maar is dat niet juist een van de redenen waarom dit gebied juist zo bijzonder is?

Rondreis Japan
Japan, het Land van de Rijzende Zon, is een land vol verrassingen en tegenstellingen. De moderne hoofdstad Tokyo is een enorme, bruisende metropool, een mix van westerse en Japanse stijlen. In het zuidelijker gelegen Kyoto – de oude keizerlijke hoofdstad – zijn prachtige tempels, rustieke zen-tuinen en gezellige marktjes, die u met de fiets kunt bereiken.

Het bergachtige hoofdeiland Honshu wordt gedomineerd door de beroemde Mount Fuji, die 3776 meter boven het omliggende landschap uittorent en al van verre de aandacht trekt. Symbool van het moderne Japan zijn de hypermoderne Shinkansen-treinen, die een schril contrast vormen met de schilderachtige dorpjes en religieuze bezienswaardigheden van een land met een rijke geschiedenis. Japan bestaat uit meer dan 3000 eilanden. De bevolking woont met name op de vier hoofdeilanden: Honshu, Hokkaido, Shikoku en Kyushu.

Maak ook een verre rondreis naar de andere kant van de wereld!

 

Redacteur