Verken de Weerribben per E-chopper en geniet van de prachtige omgeving. Stap op deze stille en milieuvriendelijke scooter en maak een adembenemende tocht door het park. Onderweg kunt u genieten van een heerlijke afternoon tea en vervolgens uw reis voortzetten door de rustieke omgeving. Bij terugkomst kunt u samen ontspannen en nagenieten onder het genot van een heerlijke ijscoupe.

Programma – Verken de Weerribben per E-chopper 

Uw avontuur begint met een warm welkom bij het restaurant, waar u kunt genieten van een heerlijke kop koffie, thee en een smakelijk stukje appelgebak. Verken de Weerribben per E-chopper tijdens de tocht van 20 kilometer en maak een stop bij het pittoreske Ossenzijl, waar u kunt genieten van een smakelijke afternoon tea. Laat u verwennen met heerlijke zoete en hartige lekkernijen terwijl u geniet van de serene natuur om u heen. Na uw ontdekkingstocht keert u terug naar het restaurant, waar u gezellig kunt nagenieten van de dag. Sluit uw avontuur af met een verrukkelijke ijscoupe, terwijl u de herinneringen aan de mooie tocht nog eens de revue laat passeren.

Sfeervol genieten in Paasloo

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede in het dorpje Paasloo, aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Met een Leffe Café, gezellige serre en verschillende zalen met terrasgedeeltes biedt deze locatie voor ieder wat wils.

Wacht niet langer en Verken de Weerribben per E-chopper – Geniet van natuur

Laat u betoveren door de charme en verken de Weerribben per E-chopper. Ontdek de adembenemende natuur, geniet van culinaire verwennerij en beleef samen met uw gezelschap een dag vol plezier en ontspanning!

Kijkt u voor al onze uitjes in de Weerribben ook eens op: BeleefDeWeerribben.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur