Wilt u ook eens genieten van een bijzondere avond uit? Boek dan nu een DINNERSHOW. Lekker culinair genieten en de lachspieren laten werken tijdens de dinnershow. Kies voor een Travestieten show in Amsterdam of voor de Timemachine Show in Aalsmeer Genieten maar!

Hieronder heb ik 2 echte Show Toppers op een rijtje gezet voor u:

1. Travestieten Show Diner – leuk avondje uit in theaterrestaurant Amsterdam

In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de Rosse buurt, kunt u van een heerlijk avondje uit genieten in ons theaterrestaurant. Tijdens het 3 gangen menu van chef kok wordt u vermaakt met diverse Travestie-acts. Deze combinatie leidt vaak tot hilarische momenten!

Programma:
Donderdag:
Corrie Camping draait door

Vrijdag en zaterdag:
Travestie show diner

Zondag:
Travestie show diner

Dinnershow

2. Timemachine Dinnershow – dé dinnershow in Aalsmeer

Een nieuwe en unieke dinnershow waar u een onvergetelijke avond uit mee zult beleven! Een reis langs verschillende hoogtepunten uit het muzikale tijdperk, waarbij u mag verwachten dat u deze muzikale achtbaan niet snel zult vergeten! Kom het samen ervaren met vrienden of familie!

Uniek avondje uit; Entertainment, dansen, dineren en genieten
Deze Dinnershow is speciaal ontworpen en daarbij voorzien van de laatste technische audiovisuele ontwikkelingen op het gebied van entertainment. Het entertainmentgehalte zorgt voor een onvergetelijke avond, waarbij de tijd voorbij vliegt en het u aan niets zal ontbreken.

Van ballad – Time tot aan Disco -Time met de hits van toen en nu. Mocht u van dansen houden, maakt u zich dan geen zorgen. Tijdens de Dinnershow is er genoeg gelegenheid om mee te swingen op onze dansvloer! Daarnaast kunt u natuurlijk genieten van ons buffet en heerlijk bijkletsen met uw gezelschap tijdens het diner. Onze enthousiaste medewerkers zullen ervoor zorgen dat het onbeperkte aanbod uit de Hollandse bar, bij u aan tafel terecht komt.

Mochten wij u verleiden tot een onvergetelijke muzikale reis, dan begroeten wij u graag!

Niet gevonden wat u zocht? Kijk hier voor meerdere Theatershows!

Redacteur