Lekker zeilen op een traditionele Botter? Even een dagje ertussenuit met vrienden, familie of collega’s en genieten op het water.

Voor vandaag heb ik 5 Toppers uitgelicht om te Zeilen op een Botter.

De botter werd oorspronkelijk gebruikt voor de visserij op de Zuiderzee en leent zich uitstekend voor een zeiltocht. WIlt u ook varen op een boot met een rijke historie? Kijk dan snel verder voor verschillende zeiltrips voor uw zeildag met familie, vriend

IJsselmeer
Het IJsselmeer is ontzettend groot en grenst aan vele andere meren maar ook aan bijvoorbeeld de Afsluitdijk, de Friese kust, aan de Noord-Hollandse kust van Enkhuizen maar ook aan de Ketelbrug. De IJssel mondt uit in het IJsselmeer. Op het IJsselmeer voelt u écht wat zeilen is. Een ware belevenis voor iedereen en een bijzondere ervaring voor jong en oud. Het is zeer de moeite waard als een actieve dag uit met familie en vrienden of gezellig een middagje op stap met collega’s.

Avondje Zeilen
Wilt u liever niet een hele dag zeilen, maar bent u meer op zoek naar een avondprogramma? Ook daar zijn speciale arrangementen voor. Genieten van een avondje zeilen inclusief een BBQ of traditioneel visbakken met de hele groep.

Bekijk nu deze 5 Toppers voor het Dagje Zeilen op een Botter.

  1. Zeilavond van de Knar arrangement – zeiluitje vanuit Spakenburg
  2. Familieuitje in Spakenburg – Zeilen op een botter
  3. All inclusive dagtocht op een traditionele botter
  4. Relatiedag op een botter
  5. De middag van Simpie in de Goot

Wilt u meer leuke TIPS lezen voor het Zeilen op een Botter?

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl

Redacteur