Een citytrip is heerlijk en kan altijd. Het juiste hotel vinden is echter vaak lastiger. Je wil immers een mooie, centrale locatie van waaruit je veel kunt beleven, maar tegelijkertijd wil je niet de hoofdprijs betalen. Kortom: een goede prijs-kwaliteitverhouding is een must. Wij hebben onze vijf favoriete city hotels tijdens jouw Two City Break op een rij gezet!

Harmony – Jeruzalem
Hotel Harmony is een uniek boutique hotel op loopafstand van de Oude Stad. Je overnacht in de knusse Nahalet Shiva buurt, omringd door winkeltjes, cafeetjes en gezellige bars. Geniet ook eens om 17 uur van de Happy Hour in dit hotel!

Prima Royale – Jeruzalem
Prima Royale is enkele jaren geleden geheel gerenoveerd, waardoor jij overnacht in hedendaags comfort. In je luxe hotelkamer rust je helemaal uit voor jouw avontuur in Jeruzalem! Mamilla winkelcentrum ligt om de hoek, dus ideaal als je shopliefhebber bent.

Yam – Tel Aviv
Tel Aviv staat bekend om het moderne strandleven en Hotel Yam heeft dat perfect doorvertaald in de unieke inrichting van dit boutique hotel. Kleur, zon, zee en een informele sfeer staan hier centraal. Vanzelfsprekend ligt dit hotel op loopafstand van het strand om even lekker een kleurtje te pakken.

Market House Jaffa – Tel Aviv
Is Hotel Yam te kleurrijk voor je, maar wil je wel overnachten in een bijzonder design hotel? Dan is Market House Jaffa de perfecte optie. Gelegen in de historische wijk Jaffa hoef je zo niets te missen van Tel Aviv. Zodra je de deur uit loopt, bevind je je in een gewoel van mensen, gezelligheid en geroezemoes. Je bent echt op citytrip!

Prima City – Tel Aviv
Prima City heeft een mooie centrale ligging tussen stad en strand voor de perfecte combinatie. Je bent hier welkom voor een ontspannende sfeer, die je altijd in dit hotel terugvindt. Geniet van de moderne faciliteiten en kom tot rust, terwijl je alles van Tel Aviv ontdekt!

Klik hier voor meer TIPS voor een reis naar Israël.

Redacteur