Wilt u het nieuwe jaar inluiden in de Veluwse bossen? Neem dan eens een kijkje bij deze TOP 3 arrangementen op de Veluwe. Geniet van een meerdaags arrangement onder het genot van Live muziek en maak een prachtige winterse wandeling op de Veluwe. Ga het nieuwe jaar in met vrienden en familie en geniet van een heerlijk oudejaarsdiner. De hotels nemen alle maatregelen in acht waardoor u op een verantwoordelijke manier kunt genieten van de feestdagen!

Vier Oud en Nieuw op de Veluwe met een van deze 3 arrangementen.

  1. Oud & Nieuw aanbieding – 3 dagen genieten op de Veluwe met spelletjes en live Muziek op Oudjaarsavond
    Met deze fantastische Oud & Nieuw hotelaanbieding wordt het wel heel gezellig met de jaarwisseling. Geniet van een heerlijk verblijf in dit schitterende hotel, gelegen midden op de Veluwe. Ook zeer geschikt voor families met kinderen met gezellige Hollandse Oudjaarsavond met spelletjes en live muziek.
  2. 3-daagse Oud & Nieuw Special op de Veluwe met LIVE Muziek en Feestavond
    Geniet van dit Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe! 3 Dagen verblijven in dit hotel op de Veluwe met op Oudjaarsavond een Feestavond met dinerbuffet en spetterend dessert en swingende live muziek van Soul Diva Saskia Dian (bekend van Hollands Got Talent).
  3. 3-daags Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe met diner en feestelijke toost op Oudjaarsavond
    Met Oud en Nieuw genieten op de Veluwe? Dan is dit een prachtig hotel, gelegen midden op de Veluwe met een eigen wellness, fitness en natuurlijk een mooie omgeving om er lekker even op uit te gaan. Wandelen op de Veluwe of een heerlijk dagje naar de stad Arnhem.

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl