De thuisbioscoop: lekker genieten van het hele gezin. Wij Nederlanders kunnen de entertainende waarde van tv goed waarderen. Gezellig ’s avonds op de bank met een leuke film, of genieten van een nieuwe aflevering expeditie Robinson. We brengen nogal wat tijd door voor onze tv. De ruimte omtoveren tot een ware thuisbioscoop is dan ook zeker geen overbodige luxe. Met deze tips creëer je thuis de mooiste momenten.

 1. Kies voor kwaliteit

  Het is natuurlijk van groot belang dat internet en tv soepel verlopen. Storingen of vele herhalingen kunnen op een gegeven moment tegen gaan staan. Met internet en tv van Telfort weet je dan ook zeker dat je altijd onverstoord kunt genieten. Een standaard tv-pakket biedt veel mogelijkheden. Maar om nu met het hele gezin, gezellig samen te kunnen genieten is een plus pakket zeker aan te raden. Zo kun je ook gewoon opnemen, terugspoelen en terugkijken wanneer jij dat wilt. Zit je net te laat? Dan spoel je gewoon gemakkelijk terug naar het begin van de aflevering.

 2. Creëer ruimte voor gezelligheid

  Een kleine tweezitter met twee oncomfortabele stoelen nodigen niet uit om gezellig met het hele gezin te ontspannen. Creëer dan ook de juiste ruimte voor gezelligheid. Een plek waar het hele gezin samen kan komen na een drukke dag op werk en school. Een fijne tafel waar lekkere hapjes neergezet kunnen worden en voldoende zit plek voor iedereen. Een uitnodigende ruimte waar je samen kan genieten van je thuisbioscoop.

 3. Denk aan alle extra’s

  Een thuisbioscoop zou geen thuisbioscoop zijn zonder alle extra’s. Denk hierbij aan lekkere warme fleece dekens en fijne dikke kussens. Zo kun je ontspannen onderuit zakken en genieten van een leuke film. Schoenen uit, jassen aan de kapstok, sloffen aan en genieten maar.Tip: Sta ook even stil bij een plekje waar iedereen gemakkelijk glazen of andere items op kwijt kan. Heb je vanuit het verloren hoekje van de bank geen bereik tot de tafel? Plaats daar dan een leuk bijzettafeltje. Zo kan iedereen namelijk ontspannen.

 4. Maak er wat speciaals van

  Misschien denk je wel ‘Goh, iedere avond voor de tv. Dat is ongezellig’. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Het is ook helemaal aan jou om er wat speciaals van te maken. Houd een meerdaagse Lord of the Rings marathon of werk met leuke thema’s. Laat ieder gezinslid op een bepaalde dag zijn of haar eigen film uitkiezen of maak samen lekkere hapjes om met het hele gezin van te genieten.

Redacteur