Nog niet veel van Utrecht gezien en wilt u op een heerlijk ontspannen manier Utrecht leren kennen? Ga mee met één van de rondvaart boten die u door de grachten van Utrecht leidt!

Rondvaart door de grachten van Utrecht

Maak een mooie tocht van één, of misschien wel twee uur door de grachten van Utrecht. De gids aan boord vertelt u alles over deze mooie, maar historische stad en vertelt u de geschiedenis die zich heeft voorgedaan. U vaart door de prachtige grachten van Utrecht waar u zeker zult genieten van het prachtige uitzicht.

Workshops

Naast de rondvaart genieten van een leuke workshop in Utrecht? Er zijn talloze mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan en leuke dingen te maken! Kom helemaal in de Spaanse sferen en ga heerlijke tapas maken om vervolgens zelf op te eten. Geniet daarnaast van een heerlijke bierproeverij waar u kunt zien hoe dit wordt gemaakt en waarbij u natuurlijk zelf de heerlijke smaak van dit biertje kunt proeven.

Groepsuitjes

Naast verschillende workshops kunt u natuurlijk ook lachwekkende en leuke groepsuitjes gaan doen zoals bijvoorbeeld een teamopoly in het centrum of doe het spel na wat op de televisie is, Peking Express. Voor de sportieveling onder ons, kunt u een leuke steptocht maken door het centrum van Utrecht of ga heerlijk touren met de vespa!

Redacteur