Er even tussen uit met het honderd euro arrangement. U wordt in dit hotel ontvangen met een heerlijk glas prosecco in het schitterende omgeving van natuurdorp Giethoorn.

Ontdek het Venetië van Nederland, een van Nederlands mooiste plekjes.

Genieten in Giethoorn
Verken de omgeving per fiets met een mooie fietsroute. ’s Avonds geniet u van een heerlijk 4-gangen diner met natuurlijke ingrediënten.De volgende dag staat er voor u een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Nadat u een goede bodem gelegd heeft, kunt u Giethoorn in al haar pracht bekijken vanaf het water.

Wil je Giethoorn echt leren kennen? Wandel de Roddelroute. De Roddelroute staat vol interessante weetjes en roddels en vertelt je alles over Giethoorn.

Het hotel
Langs rustige polderwegen, met links en rechts natuur, getooid in de schoonheid van het seizoen, rietlanden, weilanden, slootjes, meren, hier en daar een molen. Verblijf in het karakteristieke waterdorpje Giethoorn en ontdek de mooiste stukjes natuur van De Wieden en De Weerribben. U overnacht in een sfeervolle tweepersoonskamer met douche, toilet, televisie en telefoon. Tevens beschikt het hotel over een overdekte fietsenstalling en ruime parkeerplaatsen.

Review
Wat een geweldig weekend hebben mijn vriendin en ik gehad in Giethoorn. Bij de Dames van De Jonge een zeer hartelijk welkom, een geslaagd 4-gangendiner en een uitgebreid ontbijtbuffet gehad. De bediening is zeer vriendelijk en denkt ontzettend met je mee. Ook de boottocht bij ’t Zwaantje door de ‘grachten’ van Giethoorn is goed geweest. Voor het bedrag zeker zeer goede kwaliteit ontvangen. Wij zeggen: “Voor herhaling vatbaar!” Monique de Vries geeft een 8.

Klik hier voor meer informatie over het Compleet arrangement in Giethoorn voor € 100.

Redacteur