In Thailand zie je ze al overal op straat en is men hier al zeer behendig in, maar de meeste Europeanen hebben er nog nooit in gereden.

GPS TUK TUK CHALLENGE
U wordt ontvangen in Geertruidenberg met koffie en gebak. Na de ontvangst krijgt u een clinic over het rijden met een TukTuk.

Na de korte clinic is het tijd voor actie. Er is 1 persoon die de TukTuk bestuurt. Daarnaast is er nog plaats voor maximaal 6 personen. De TukTuk’s behalen een snelheid van 45 km per uur en bestuurder is dan ook verplicht in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs.

Eenmaal ingestapt wordt er een prachtige tocht gemaakt door de mooie omgeving, waarbij iedereen even kan wennen aan het rijden in de TukTuk. Na de tocht nemen we eerst een pitstop op een terras, waar het tijd is voor een lekker drankje. Hier wordt het spel uitgelegd en is het tijd om te starten met de GPS TUK TUK CHALLENGE.

Tijdens de challenge wordt er gespeurd met de GPS. Eenmaal het GPS punt gevonden, worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meesten opdrachten goed uitvoert, scoort de meeste punten en is de winnaar van deze ontzettend leuke Challenge!

Het programma
13:30 uur: Uitleg en start TukTuk tocht door de mooie omgeving
14:30 uur: Pitstop op een terrasje en uitleg van de challenge
15:00 uur: Start GPS TukTuk Challenge
17:15 uur: Einde GPS TukTuk Challenge
17:30 uur: Prijsuitreiking

Review: ”Erg leuke familiedag gehad, goed georganiseerd. Ondanks de kou toch lekker warm erbij gezeten met de dekentjes en stoelverwarming!”

Beleef zelf dit leuk uitje met vrienden of familie, GPS tuktuk challenge.

Redacteur