Ontdek het nationaalpark de Weerribben-Wieden op een unieke manier met een unieke combinatie van een elektrisch aangedreven TukTuk en een luxe fluisterboot. Kom ook naar Overijssel om te TukTuk rijden en sloepvaren in de Weerribben. Leuk voor de hele familie. 

TukTukken en Sloepje varen door de Weerribben
Beleef en ontdek het nationaal park de Weerribben-Wieden op een traditionele originele en verrassende wijze. Na een korte uitleg gaat u aan de hand van een moooie route naar Kalenberg of Giethoorn om daar over te stappen in een consoleboot om het gebied zo’n 3 uur vanaf het water te ontdekken. Dit alles onder het genot van een uitgebreide picknick. Bij terugkomst stapt u weer in de TukTuk om naar Paasloo te rijden, waar u de dag afsluit met een 3-gangen a la carte menu.

Sfeervolle locatie in de Weerribben
’t Binnenhof is gevestigd in een voormalige boerenhofstede met een rustieke sfeer, een mooieserre en terras aan het water. Dit alles in de landelijke en waterrijkepark de Weerribben-Wieden

TukTuk Rijden TukTuk rijden in de Weerribben

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Leuke manier om de Weerribben te ontdekken. Gastvrij ontvangen met aandacht voor specifieke wensen.”
Sandra van Roon geeft een 8.

“Erg leuke dag gehad.eten en drinken was top tuktuk route en sloep varen was erg leuk.Alleen plattegronden waren erg moeilijk.”
Erwin Buiten geeft een 8.

“Niks dan lof voor alles!!! Bij de koffie al dat lekkers en de picknick ook super. 3gangenmenu was een goede afsluiting van de dag. Enig minpuntje plattegrond met de TukTuk tour is lastig om te lezen.”
Tineke van den Berg geeft een 9.

Wilt u ook eens een dagje Exclusief genieten met dit Exclusief Uitje in de Natuur – TukTuk tour en Sloepje varen?

Redacteur