Vaar met ons mee over de Nieuwe Maas en de Lek naar Kinderdijk. U krijgt vrije tijd om op eigen gelegenheid dit bijzondere cultuur monument te bezoeken en wordt op de terugweg getrakteerd op de adembenemende skyline van Rotterdam.

Uitgebreide Rondvaart
De enige echte bootexcursie Rotterdam – Kinderdijk. Een perfecte verbinding tussen het woelige, drukke centrum van Rotterdam en het rustige en romantische landschap van Kinderdijk.

Vaar mee met ons sfeervol passagierschip Nehalennia, waar service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. Varende over de “Nieuwe Maas” en de “Lek” wordt u onder meertalige begeleiding op de hoogte gehouden van alle bezienswaardigheden. Na ongeveer één uur varen wordt er afgemeerd bij Kinderdijk, bekend om zijn 19 molens welke door de UNESCO zijn uitgeroepen tot Wereld Cultuurmonument. Hier is ongeveer 1.5 tot 2 uur de tijd om, op eigen gelegenheid, het gebied te bezoeken en te genieten van de schitterende natuur. Op de terugvaart krijgt uw Rotterdam gevoel een geheel nieuwe impuls door het zien van de adembenemende skyline van Rotterdam.

Vaarplan
De excursie wordt gevaren vanaf 31 maart t/m 28 oktober 2018.

Totale tijdsduur: Ongeveer 4 uur
Vertrektijd 12:00 uur
Aankomsttijd: 16:00 uur

Vertrek locatie: Boompjeskade te Rotterdam, 200 meter links van de Erasmusbrug

Bereikbaar per openbaar vervoer:
Tramlijn 23 en 25, halte Leuvehaven
Metro lijn D, halte Leuvehaven

Wilt u ook een mooie Rondvaart van Rotterdam naar Kinderdijk van ongeveer 4 uur

Redacteur