Lekker uitwaaien aan zee tijdens de feestdagen

It’s the most wonderful time of the year; Kerst!! Met uw gezelschap vol dierbaren geniet u van de gezellige feestdagen. Natuurlijk staat Kerst niet alleen in teken van de dierbaren om uw heen, maar wat is Kerst zonder lekker eten en drinken? Elk jaar proberen we er weer een groot feest van te maken en die extra’s kilo’s die u misschien aankomt tijdens het Kerstdiner? Daar maken we ons nu even niet druk om, dat is weer een zorg voor later en kunt u weer als goede voornemen gebruiken in het nieuwe jaar 😄. Ondanks al die gezelligheid, komt er toch ook een boel organisatie en tijd bij kijken als u uw familie uitnodigt tijdens de feestdagen. Bijvoorbeeld boodschappen doen en leuke kerstdecoraties in huis halen. Vervolgens staat u ook nog de hele dag in de keuken om alles klaar te maken. Kortom, heeft u dit jaar geen zin om de keukenprins(es) uit te hangen? Of willen jullie eens een keer Kerst buiten de deur vieren waarbij alles voor jullie geregeld wordt? Dat kan! Geniet van het lekkere eten, de omgeving en de faciliteiten die het hotel aanbied tijdens uw verblijf. Klinkt als een goed idee toch?! Maar heeft u geen idee waar jullie naartoe zouden willen gaan? Bekijk dan deze TOP 3 aanbiedingen voor een Kerst een zee!

Kerst aan zee – 3 TIPS

3-daags Kerstarrangement aan de Zeeuwse kust en Culinair genieten
Geniet tijdens de kerstdagen van de luxe die dit 4-sterren hotel u te bieden heeft. Vermijd de stress van het bereiden van overheerlijke kerstdiner en laat u lekker in de watten leggen met uitgebreid 3-gangen diner op de dag van aankomst, het is tenslotte Kerst!

2-daagse Kerstaanbieding aan zee met diner en Live muziek op 26 december
Vier Kerstmis aan het strand. Maak op 2e Kerstdag een winterse strandwandeling en geniet ’s avonds geniet u van een gezellige avond in de feestzaal die helemaal in kerstsfeer is ingericht. De huisband speelt live muziek en u geniet van een feestelijk kerstbuffet inclusief alle drankjes (Hollands plateau). Lekker even 2e Kerstdag uzelf lekker verwennen met dit fantastische Kerstarrangement!

3-daags Kerstarrangement – Genieten aan de Zeeuwse Kust
Vier de Kerstdagen aan de Zeeuwse Kust met dit 3-daags Kerstarrangement. Lekker uitwaaien aan zee en genieten van heerlijke diners. De omgeving heeft veel leuks te bieden dus u zult zich niet vervelen.

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Kerstaanbieding.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.