Ontdek Giethoorn met dit 2 daagse arrangement. Tijdens uw dagje Giethoorn geniet u van een ontvangst met koffie en thee, een leuke rondvaart inclusief gids en brengt u een bezoekje aan museum oude aarde. U overnacht in een luxe hotel op 15 minuten rijden van Giethoorn waar u gebruik kunt maken van zwembad en whirpool wel zo ontspannend naar een dagje Hollands Venetië.

Dagje Giethoorn
Ontdek en beleef Giethoorn! Giethoorn ervaren doe je vanaf het water. Door middel van een rondvaart komt u langs alle bezienswaardigheden van dit karakteristieke dorp: de prachtige bruggetjes over het water, de oude boerderijen en de prachtige natuur rondom Giethoorn. Een ervaren gids vertelt u over de geschiedenis van alles wat u ziet. Daarna kunt u lekker koffie of thee drinken bij de Fanfare. Vervolgens een kijkje nemen in Museum de Oude Aarde en op de Museumboerderij. Kortom een heerlijk dagje uit, alles geregeld!

Bijzonder Hotel
Bijzonder Huis ten Wolde is een luxe viersterren hotel, gelegen aan de voet van de Woldberg. Het hotel beschikt over 41 kamers, waarvan 5 luxe suites. Bij ons kunt u Bijzonder lekker overnachten, culinair genieten, heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving.

In verband met allergieën zijn huisdieren niet toegestaan.

Wilt u ook eens genieten van een Weekendje Overijssel en genieten van een dagje Giethoorn?

Redacteur