Wilt u er een paar dagen tussen uit? Verzorgd, vertroeteld en niet als nummer behandeld worden? Dan is dit kleinschalige Beauty- en Kuurinstituut die per dag niet meer dan 20 personen ontvangt om zo de persoonlijke aandacht aan de gasten te behouden écht iets voor U! Tijdens dit arrangement verblijft u in één van onze hotelbungalows, voorzien van keuken/kamer, slaapkamer en badkamer.

Leuk als vriendinnenuitje, moeder/dochter, voor hem & haar en als groepsuitje

Het beauty- en kuurinstituut
Het Beauty- en Kuurinstituut ligt verscholen in de bossen van Zuidwolde in Drenthe. In deze kleinschalige beautyfarm vindt u nog de aandacht, privacy en gezelligheid die u in deze jachtige tijd soms zo hard nodig hebt.U wordt persoonlijk begeleid en omdat het arrangement geheel verzorgd is komt u niet voor onverwachte kosten te staan.Vanwege de privacy is badkleding verplicht in de sauna mits u hier privé gebruik van maakt.

Deze beautylocatie is gekozen tot het beste beautyinstituut van Drenthe en behoort tot een van de 38 beste van Nederland.

Het schoonheidsoord ligt verscholen in de Drentse bossen en per dag ontvangen we maximaal 20 gasten die van top tot teen in de watten worden gelegd. De huidverzorgingspecialisten zijn op hoog niveau opgeleid en werken voor u samen aan een verzorgd uiterlijk.

Of het nu gaat om losse behandelingen, arrangementen, schoonheidsbehandelingen of verwendagen; alles is mogelijk in dit sfeervolle beautycentrum. Je voelt je weer als nieuw na een bezoekje aan het Nolderwoud in Zuidwolde.

Het Beautyinstituut beschikt over een prachtig buitenterras waar u zomers heerlijk buiten kunt zitten. Tevens staat de whirpool buiten en dat is zowel in de zomer als in de winter heerlijk genieten.

Wilt u ook genieten van een 2-daags Beauty Verwenarrangement in Drenthe?

Redacteur