In Thailand zie je ze al overal op straat en is men hier al zeer behendig in, maar de meeste Europeanen hebben er nog nooit in gereden. Hoe leuk is het dan om een familiedag te organiseren en met z’n allen te toeren in TukTuks?

“Erg leuke familiedag gehad, goed georganiseerd. Ondanks de kou toch lekker warm erbij gezeten met de dekentjes en stoelverwarming!”

“Was echt superleuk!! Erg leuk om zo rond te rijden en in teamverband bezig te zijn.”

Hoe kan de dag er uit zien?

Ik zeg ‘kan’ omdat het uiteraard op uw wensen aangepast kan worden. U wordt ontvangen in Raamsdonksveer met koffie en gebak (optioneel). Na de ontvangst krijgt u een clinic over het rijden met een TukTuk. Na de korte clinic is het tijd voor actie. Er is 1 persoon die de TukTuk bestuurt. Daarnaast is er nog plaats voor maximaal 6 personen. De TukTuk’s behalen een snelheid van 45 km per uur en bestuurder is dan ook verplicht in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs.

Eenmaal ingestapt wordt er een prachtige tocht gemaakt door de mooie omgeving, waarbij iedereen even kan wennen aan het rijden in de TukTuk. Na de tocht nemen we eerst een pitstop op een terras, waar het tijd is voor een lekker drankje (exclusief). Hier wordt het spel uitgelegd en is het tijd om te starten met de GPS Tuk Tuk Challenge.

Tijdens de challenge wordt er gespeurd met de GPS. Eenmaal het GPS punt gevonden, worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meesten opdrachten goed uitvoert, scoort de meeste punten en is de winnaar van deze ontzettend leuke Challenge!

Dit dagje uit is al te boeken voor groepen vanaf 10 personen vanaf € 32,50 p.p.

Een échte aanrader voor een familiedag en voor jong en oud super leuk!

Beleef het zelf! Veel TukTuk plezier.

Recreatief.nl
Christel Gieling

Redacteur