Wilt u graag een nachtje weg in Brabant en golfen op een mooie baan? Kies dan voor dit culinaire Golfarrangement in Breda! Verbeter uw slag bij de Oosterhoutse en ga uitgerust weer naar huis.

Golfarrangement in Breda

Geniet van een heerlijk avondje en nachtje Breda en ga 18-holes golfen. Een super mooie combi als u van golfen houdt en een stad wilt bezoeken. U overnacht in een sfeervol hotel in de sprankelende en historische stad waar u ’s avond geniet van een diner. Naast deze city trip kan u uw skills laten zien op de Oosterhoutse Golfclub. Dit maakt het Golfarrangement in Breda allemaal mogelijk!

Het hotel

Dit hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor het Golfarrangement in Breda. De locatie aan de rand van het Mastbos biedt een hoop mogelijkheden voor onze gasten. Met de auto bent u in zo’n 8 minuten rijden in het centrum van Breda, waar u de historische binnenstad kunt bezichtigen, lekker kunt shoppen of op een terrasje kunt neerstrijken. Daarnaast bent u binnen 14 min bij de Oosterhoutse waar u een balletje kunt slaan tijdens de 18-holes greefee.

Het hotel in Breda biedt 47 hotelkamers. In het hotel beiden wij meerdere kamertypes verschillend van 1-persoonskamers tot aan luxe suites. De hotelkamers zijn klassiek ingericht en allemaal voorzien van een douche en/ of een bad.

Golfen bij de Oosterhoutse tijdens het Golfarrangement in Breda

Tijdens uw Golfarrangement in Breda kunt u spelen op een van de mooiste banen van Brabant. U ziet pas echt hoe mooi een hole is, als u af en toe achterom kijkt. Geniet van de fraaie doorkijkjes, het parkachtige landschap en de mooi aangelegde waterpartijen. De holes zijn niet per se makkelijk. U zult veel clubs uit uw tas nodig hebben om de soms lange afstanden en hindernissen te overbruggen. De Oosterhoutse is een uitdagende, gevarieerde lange parkbaan met zoveel hout dat sommige gedeeltes bosbaan zouden kunnen zijn. De baan werd in 1985 aangelegd op 74 ha zandgrond. De Oosterhoutse heeft daardoor veel afwisselende en golf technisch interessante holes. Water speelt een belangrijke rol in de baan want op zeker 6 holes is de nodige techniek en durf vereist om met dezelfde bal te kunnen doorspelen. Doordat de baan op zandgrond ligt kan vrijwel het hele jaar door gespeeld worden.

Wilt u graag een nachtje weg in een mooie stad en golfen op een van de mooiste banen van Brabant? Dat kan met dit culinaire Golfarrangement in Breda!