Lijkt het je niet leuk om heerlijk van een beauty dag samen met je partner, vriend, vriendin, moeder en/of dochter te genieten in een Wellness Centrum waar luxe en aandacht voorop staan. Even lekker bijkomen van de stress van alle dag en heerlijk samen ontspannen in een luxe ambiance. Dit is mogelijk in Noordwijk!

Het Azzurro Wellness in Noordwijk aan Zee is gevestigd in een schitterende locatie in de duinen en 100 meter van het strand. Een tot de verbeelding sprekend centrum waar de nadruk ligt op ‘total wellbeing’. Een plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en om weer optimaal in balans te komen.

Ook staat bij het Wellness Centrum uw privacy hoog in het vaandel. Er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats. Het dragen van badkleding tijdens de arrangementen is verplicht.

Noordwijk aan Zee

Noordwijk is een ‘Blauwe Vlag’ badplaats met één van de schoonste stranden van Nederland en wordt ook wel de bloemenbadplaats van Europa genoemd.

Noordwijkse strand
Noordwijk heeft een strand van 13 km lang met volop mogelijkheden om te genieten, sporten, fietsen en wandelen in de mooie natuur. Omringd door weidse bossen, ruige duinen én gelegen in het hart van de Bollenstreek doet Noordwijk zijn bijnaam eer aan.

Voor ieder jaargetijde …!
Noordwijk is een bestemming die u in ieder jaargetijde kunt bezoeken. In het voorjaar zijn het de bloeiende bollenvelden in de Bollenstreek. In de zomer is het strand natuurlijk dé trekker om te zonnebaden of een lekker strandwandeling te maken.  En de herfst en winter zijn jaargetijden om lekker uit te waaien op het strand, te genieten van de frisse lucht en een bezoek te brengen aan de musea.

Ook genieten van deze geweldige aanbieding?

Meer weten over dé bloemenbadplaats van Nederland?

Na een heerlijke beautydag overnachten in Noordwijk?

Redacteur