Het familie-uitje van het jaar

Bent u dit jaar aan de beurt om die gezellige familiedag te organiseren? Dan hebben wij een fantastisch uitje voor u, waarbij u alle familie-uitjes van voorgaande jaren gaat verbluffen.

Met dit arrangement gaat u op ontdekkingstocht door de Weerribben op de fiets, varend en te paard. U begint uw dag met een warm ontvangst met 2x een lekker kopje koffie/thee en een lekker stukje appelgebak met slagroom. Wanneer  u heerlijk  heeft mogen genieten van het ontvangst, stapt u met z’n allen op de fiets om de prachtige omgeving te ontdekken. Wanneer u uw ogen al heeft uitgekeken met de fietstocht, is het tijd om op het bootje te stappen en de omgeving vanaf het water te bewonderen. Om al uw indrukken te laten bezinken is er vervolgens even een pauze om lekker met z’n alle te kunnen lunchen. Na uw lunch gaat u verder met het programma en volgt u een route door de Weerribben-Wieden met een huifkar. Ter afsluiting heeft u een lekkere borrel en diner.

Mijn familie vond dit Dagje Weerribben-Wieden met Fietsen, Varen en Huifkartocht – Familiedag in Overijssel al fantastisch, en uw familie?

Redacteur