Ervaar het escape vriendenweekend in Giethoorn samen met je vrienden of vriendinnen! Een volledig verzorgd weekend in het hartje van Giethoorn met verschillende leuke activiteiten. Ontsnap met je vrienden aan de dagelijkse realiteit, los samen een moord op en voorkom dat anderen er met jouw identiteit van door gaan. Verblijven in een waterlodge en een weekendje samen genieten!

mannenweekend in een chatel in giethoorn

Verblijven in Giethoorn

Tijdens het escape vriendenweekend in Giethoorn verblijft u in een vakantiepark dat ligt aan de oever van het meer het Bovenwijde. Vele activiteiten zijn mogelijk op het park dus vervelen zal tijdens een verblijf op dit park niet voorkomen!

Het park beschikt over vele accommodaties die geschikt zijn voor kleine gezelschappen van 2 en 4 personen maar ook zijn er grote groepsaccommodaties waar u met 12 personen kunt verblijven. Sommige lodges hebben een eigen elektrische sloep waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken.

Belangrijk om te weten: het park en het eetcafé zijn alleen te bereiken via een steile loopbrug, de auto kunt u bij de ingang van het park op de parkeerplaats parkeren.

Waarom dit weekendje boeken?

  1. Volledig verzorgd weekend
  2. Super leuke activiteiten
  3. Tijd om te relaxen in de mooie accommodaties
  4. Teamwork, humor en hilariteit

Liever een dagje uit en Giethoorn ontdekken? Bekijkt u dan deze leuke Fluistervaart in Giethoorn!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur