De oppervlakte van het eiland Curaçao is maar liefst 444 kilometer. Wilt u graag iets meer zien dan uw accommodatie en het strand tijdens uw vakantie Curaçao? Dan is een auto huren al snel de ideale oplossing.

De inwoners van Curaçao pakken voor iedere afstand de auto. Of het even naar de supermarkt is of naar het werk, de afstand maakt niet uit want ze gaan met de auto. Nu speelt natuurlijk de tropische temperatuur ook een rol, het is snel te warm om lange afstanden te lopen.

Een auto huren op Curaçao is dan ook goed betaalbaar. U kunt een auto huren bij de grotere internationale autoverhuurders, maar ook bij de kleine lokale bedrijfjes. Doordat er veel verschillend aanbod is, en dus veel concurrentie, is het niet moeilijk om een goedkoop verhuurbedrijf te vinden. Al voor een paar tientjes per dag heb je een prima auto. Let natuurlijk wel op de kleine lettertjes.

Een mooie autoroute is naar de westkant van het eiland. Hier kunt u de Christoffelberg beklimmen, maar ook afgelegen standjes bezoeken. Let wel op dat u genoeg benzine in uw auto tankt, er zijn hier namelijk maar weinig benzinestations te vinden.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.