Op ontdekking met een tandemfiets

Altijd al eens benieuwd geweest hoe het is om met z’n tweeën op 1 fiets te zitten en/of hoe het is om zelf bestuurder te zijn van een sloep? Ga dan het avontuur aan met dit arrangement!

Je gaat met behulp van een fiets en een sloep de prachtige omgeving van de Biesbosch ontdekken. Je begint de dag met het ontdekken van de prachtige omgeving op de tandemfiets. Wanneer je het gebied te fiets heeft ontdekt, is het tijd om even te genieten van de prachtige natuur. Na deze korte break ga je met z’n allen op een sloep en duiken jullie het water op om de omgeving vanaf het water te bekijken. Deze gezellige dag kunnen jullie vervolgens afsluiten met een lekkere barbecue welke je bij het arrangement kunt bijboeken.

Ontdek te Biesbosch

Dit arrangement vindt plaats in de prachtige omgeving van de Biesbosch. In dit Nationale park is het één en al genieten. Je komt helemaal tot rust met de prachtige natuur en de mooie vogels. Het is een omgeving welke perfect geschikt is om op de fiets, lopend of al varend te ontdekken.

Binnenkort een gezellig vriendenuitje of familie-uitje? Stel ze dan dit arrangement eens voor! Ik weet zeker dat iedereen in no-time ingaat op jouw voorstel.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.