Op ontdekking met een tandemfiets

Altijd al eens benieuwd geweest hoe het is om met z’n tweeën op 1 fiets te zitten en/of hoe het is om zelf bestuurder te zijn van een sloep? Ga dan het avontuur aan met dit arrangement!

Je gaat met behulp van een fiets en een sloep de prachtige omgeving van de Biesbosch ontdekken. Je begint de dag met het ontdekken van de prachtige omgeving op de tandemfiets. Wanneer je het gebied te fiets heeft ontdekt, is het tijd om even te genieten van de prachtige natuur. Na deze korte break ga je met z’n allen op een sloep en duiken jullie het water op om de omgeving vanaf het water te bekijken. Deze gezellige dag kunnen jullie vervolgens afsluiten met een lekkere barbecue welke je bij het arrangement kunt bijboeken.

Ontdek te Biesbosch

Dit arrangement vindt plaats in de prachtige omgeving van de Biesbosch. In dit Nationale park is het één en al genieten. Je komt helemaal tot rust met de prachtige natuur en de mooie vogels. Het is een omgeving welke perfect geschikt is om op de fiets, lopend of al varend te ontdekken.

Binnenkort een gezellig vriendenuitje of familie-uitje? Stel ze dan dit arrangement eens voor! Ik weet zeker dat iedereen in no-time ingaat op jouw voorstel.

Redacteur