Na een dag genieten van flora en fauna of het ontdekken van een van de levendige steden van Australië wilt u toch niets liever dan bijkomen in een van de mooiste accommodaties van Australië? Wij hebben voor u 5 mooie accommodaties gevonden waar u kunt overnachten tijdens uw rondreis Australië.

 1. Ovolo 1888 Hotel in Sydney
  De locatie alleen al is top: aan deze zijde van de stad vindt u namelijk Darling Harbour, Chinatown en het Latin Quarter. Een ideaal superieur hotel voor wie het dynamische Sydney wil leren kennen!
 2. Lilianfels Blue Mountains in Blue Mountains
  Lilianfels is een oord voor rust en ontspanning. Dit luxe landhuis wordt omgeven door prachtige Engelse tuinen, heeft een mooi zwembad en een luxe spa. Alle kamers zijn ruim van opzet.
 3. Thala Beach Nature Reserve in Port Douglas
  De Thala Beach Lodge heeft een lang privé-strand en is gelegen in een tropisch regenwoud met eucalyptus­bomen. De zeer comfortabele bungalows staan op houten palen verscholen tussen de bomen en zijn van alle gemakken voorzien.
 4. Silky Oaks Lodge in Port Douglas
  Aan de oevers van de Mossman Gorge-rivier ligt deze luxe ecolodge temidden van het regenwoud. De hutten staan allemaal op palen, hebben mooie uitzichten op de tropische tuin of het regenwoud en zijn elegant ingericht met veel gebruik van hout en natuurkleuren.
 5. Orpheus Island in Mission Beach
  Orpheus Island is gelegen aan Mission Beach, ten zuiden van Cairns. Het hotel ligt te midden van het regenwoud en dicht bij de schitterende zee wat zorgt voor adembenemende panorama’s. De kamers liggen genesteld in het regenwoud en zijn door een houten plankenpad met elkaar verbonden.
Redacteur