Sla een hole in one op de mooiste golfbanen van Nederland! De heuvels van Zuid-Limburg bieden een prachtig decor voor professionele golfbanen met verschillende moeilijkheidsgraden, middenin de natuur. Meerdere schitterende golfbanen liggen in de directe omgeving van het 4-sterren hotel en zorgen gegarandeerd voor veel golfplezier, maar ook de nodige golf uitdaging voor de echte golfliefhebbers.


Bij dit golf arrangement in Zuid-Limburg is inbegrepen:
  • 1 Overnachting in een reguliere 2-persoonskamer
  • 1x Een uitgebreid Ontbijtbuffet
  • 1x Een 3 gangendiner
  • 1x Welkomstdrankje
  • 1x 18-Holes greenfee bij een golfbaan naar keuze

Prijs: € 155,00 p.p. op basis van een reguliere 2-persoonskamer.
Wilt u het golfarrangement uitbreiden met meerdere nachten of meerdere greenfees, dan is dit mogelijk op basis van beschikbaarheid en op aanvraag.

Toeslag: 1-persoonskamer bedraagt € 30,00 per nacht.

Prijs is exclusief toeristenbelasting de service charge.
Verlenging van het verblijf is uiteraard mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Het hotel werkt samen met de volgende golfbanen:
Het Rijk van Margraten, Henri Chapelle, de Brunsummerheide, Het Hoenshuis, De Mergelhof, Golf Kambach.

De prijs van dit 2-daagse Golfarrangement in Zuid-Limburg is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.
Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.