Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Weekendje weg in Belgie

Geniet van een heerlijk weekendje weg bij onze gastvrije zuiderburen. Een heerlijke fietsvakantie in de kempen, een stadtripje naar Antwerpen of een actief uitje in de Ardennen. België is de bestemming voor korte vakantie, lekker dichtbij!

Tips

Hotel Bontenos
Golfaanbieding in de Belgische Kempen

U gaat rustig golfen op één van de nabijgelegen golfbanen en 's avonds laat u zich lekker culinair verwennen. Verwen u zelf met deze speciale Golfaanbieding en kom eens genieten in het gastvrije [..]
lees verder

kamer
Gastronomisch genieten doet u in Belgie - culinaire hotelaanbieding

In den Bonten Os is een culinaire topper in de Belgische Kempen. Laat u gastronomisch verwennen in een rustige en bosrijke omgeving in Rijmenam, België!
lees verder

Hotel in den bonten Os
Weekendje Fietsen in de Belgische Kempen

Overdag maakt u mooie fietstochten in de natuur van de Belgische Kempen en 's avonds laat u zich lekker culinair verwennen. Kom een heerlijk weekendje fietsen in de Belgische Kempen.
lees verder

accommodatie
Actief Groepsweekend in de Ardennen - Overnachten en leuke Activiteiten

Wilt u genieten van een actief weekend weg in de Ardennen met uw groepsuitje? Wij regelen voor u een compleet weekend weg, met overnachting, activiteiten en catering. Geniet van vrijdag tot en met [..]
lees verder

Hotel Bontenos
Wandelarrangement - weekendje genieten in De Kempen

Overdag maakt u mooie wandelingen in de natuur van de Belgische Kempen en 's avonds laat u zich lekker culinair verwennen, Kom ook genieten in dit prachtige stukje Belgie!
lees verder

 

meer uitstapjes