Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Wandelen of fietsen - 3-daagse hotelaanbieding in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg heeft ieder seizoen wel wat moois te bieden. Even een paar daagjes erop uit. De rust opzoeken en lekker wandelen. Zelf ontdekken welke schoonheid er verscholen gaat achter het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland.

Wandelen
Wandelen en Fietsen in Zuid-Limburg

Het 'Limburgse Heuvelland' heeft het gehele seizoen wat te bieden. Even een paar daagjes 'erop uit'. De rust opzoeken en lekker wandelen. Zelf ontdekken welke schoonheid er verscholen gaat achter de bochten van de kronkelige weggetjes en paden. Genieten van de betoverende vergezichten.

Het hotel

Hotel en appartementen Ons Krijtland beschikt over diverse faciliteiten. Hotel- en appartement gasten kunnen gebruik maken van ons restaurant en bar. Iedere ochtend is er een heerlijk en veelzijdig ontbijtbuffet. Voor en achter het hotel is voldoende parkeergelegenheid. Het hotel is voorzien van een lift (enkele kamers zijn niet geheel bereikbaar per lift, maar alleen per trap(pe)tje).

De kamers

De hotelkamers zijn voorzien van alle comfort, u zult zich er weldra in thuis voelen.


Er zijn 4 verschillende typen kamers. Ze verschillen in oppervlakte, ligging en met of zonder balkon. Daarnaast zijn de kamers onderverdeeld in 3 verschillende stijlen.


Zo is er een ruime "Country" stijl kamer met in landelijk kleuren met een badkamer met bad en een eigen balkon.


Daarnaast zijn er standaard kamertypes met of zonder balkon. Sommige kamers zijn voorzien een laminaatvloer in plaats van tapijtvloer. De kamer is gericht op de meer actieve gast die de kamer veelal alleen gebruikt om te overnachten.


Tot slot hebben we de ruime familiekamer. Deze kamer in blauw en crème tinten ademt een mediterrane sfeer uit en is voorzien van eigentijds meubilair. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, toilet, bad of douche, kabel-tv, radio en telefoon.


Nieuw sinds 2012 zijn de hotelappartementen met een aparte slaapkamer, badkamer met inloopdouche en woongedeelte met compleet ingerichte keuken. De arrangementen zijn op basis van de budgetkamers voor de overige kamertypes, de hotelappartementen en de vakantieappartementen (sommige geschikt voor huisdieren) geldt een toeslag in combinatie met de arrangementen.

Bezienswaardigheden

Een dagje géén wandel/fietsweer, geen probleem. Wat dacht u van een bezoekje aan het vestingstadje Valkenburg of een winkeldagje in Maastricht (u krijgt een stadsplattegrondje mee om niet te verdwalen). Misschien zoekt u het liever over de landsgrenzen. Aken met aan de ene kant de historische gebouwen, zoals het stadhuis of de Dom en aan de andere kant het ultramoderne kuurcentrum Carolus Thermen of de historische stad Luik met duizend jaar traditie en folklore. Deze steden met ieder een eigen gezicht zijn vanuit Epen prima bereikbaar.

Dit 3-daags Fiets en Wandelarrangement in Zuid-Limburg is inclusief:

  • Ontvangst met koffie, thee, warme chocolademelk of frisdrank
  • 2 Overnachtingen in een budgetkamer (alleen per trap bereikbaar)
  • 2x Een 3-gangen diner
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 Lunchpakket
  • Wandel- of fietskaart van de omgeving of een stadsplattegrond van Maastricht

Prijs: € 137,50 p.p. op basis van een budgetkamer.


Tijdens het hoogseizoen (Pasen t/m herfstvakantie geldt een toeslag van € 5,00 per persoon per dag).
Toeslag standaardkamer met douche en balkon: € 10,00 p.k.p.n.
Toeslag countrykamer met bad en balkon€ 15,00 p.k.p.n. 
 
Natuurlijk is dit arrangement per dag te verlengen à € 61,50 per persoon per dag (prijs laagseizoen, exclusief € 1,35 logeerbelasting). Tijdens het hoogseizoen (Pasen t/m herfstvakantie geldt een toeslag van € 3,00 per persoon per dag voor het arrangement van 3 nachten).
Voor een 1-persoonskamer wordt géén toeslag berekend.

De prijs van dit 3-daags Fiets en Wandelarrangement in Zuid-Limburg is geldig tot en met 31 december 2018.De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitstapje

Toeristische informatie
Vanaf € 137,50 p.p.
Min. aantal personen 1