Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Heerlijk 3-daags Heuvelland arrangement in het Zuid-Limburgse Epen

In Epen waant u zich, omringd door zwart-witte vakwerkhuizen en glooiende groene hellingen echt in het buitenland. Heerlijk dus dit arrangement voor een weekendje weg of zomaar even een paar dagen er tussen uit om het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland te ontdekken.

Genieten in het Heuvelland
Heerlijk heuvelland arrangement

Voor een gezellig weekendje Limburg, waar u culinair kunt genieten, een stevige wandeling of fietstocht kunt maken, Valkenburg of Maastricht kunt bezoeken? Kortom een weekend of midweek genieten doet u met het Heerlijk heuvelland arrangement in Epen.

Genieten in Limburgs Epen

Het hotel is een heerlijk stijlvol 4-sterren hotel in Epen, in het Zuid Limburgse Heuvelland met sfeer, rust en comfortabele kamers.

In het restaurant serveren wij eerlijke gerechten met een Limburgs tintje. Wandelen en fietsen kunt u te kust en te keur in de omliggende heuvels van het prachtige Zuid Limburg. Het hotel heeft een heerlijke schaduwrijke tuin en een ruime parkeerplaats. Het gebruik hiervan is gratis, net als de WIFI en het gebruik van het binnen zwembad en sauna.

In de lounge kunt u op uw gemak zitten bij de openhaard of, met uitzicht over het Bovenste Bos, genieten van een Afternoon tea.

Zuid-Limburg is Nederlands eigen stukje buitenland.


Het Heuvelland lijkt in de verste verte niet op wat u gewend bent. In Epen waant u zich, omringd door zwart-witte vakwerkhuizen en glooiende groene hellingen echt in het buitenland. En toch hebt u het prettige gevoel een beetje thuis te zijn. Immers, de Limburgers verstaan u zonder problemen. Bovendien zal de Limburgse keuken u vaak bekend voorkomen.

Het 4-sterren hotel en de kamers

Het hotel heeft alle faciliteiten die bij een 4-sterrenhotel horen: moderne kamers, met eigentijds comfort, een lift en airconditioning. De culinaire verrassingen die hier worden bereid, serveren wij u graag in ons sfeervolle restaurant of lounge.


Kamers
De kamers zijn zoals u van een 4-sterren hotel kunt verwachten voorzien van eigentijds comfort, een kluisje, kabel TV, minibar, telefoon en een luxe badkamer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.


Alle gasten kunnen gratis gebruik maken van het binnen-zwembad, sauna en fitness ruimte.

Dit 3-daagse Heerlijke Heuvelland arrangement is inclusief:

  • 2 Overnachtingen in een Deluxe kamer
  • 2x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x een (h)eerlijk 3-gangen diner
  • gratis wandel-, fiets- en autoroute kaart van de omgeving

Prijs: € 143,00 p.p. op basis van een 2-personen op een kamer.
Prijs: € 228,50 p.p. op basis van 1 persoonsbezetting.


Toeslagen:


  • Toeristenbelasting: € 1,75 p.p.p.d.
  • Kamer met balkon € 13,00 per nacht
  • Junior Suite € 30,00 per nacht
  • Appartement suite € 48,00 per nacht

De prijs van dit Heerlijke Heuvelland arrangement in Epen is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitstapje

Toeristische informatie
Vanaf € 143,00 p.p.
Min. aantal personen 2