Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Wandelen op de Veluwe

De Veluwe biedt ieder jaargetijde bijzondere natuurschoon. Zoek het wild op in het Nationaal Park de Hoge Veluwe, maak een stevige wandeling door de schitterende heide en bossen en laat u na een stevige wandeling verwennen in één van de schitterende hot

Tips

Polysport
GPS Avontuur Veluwe - Op pad met de GPS en GSM

Een groepsuitje met een spel waarbij verschillende facetten van oriëntatie en visuele hulpmiddelen aan de orde komen. Samenwerking staat hierbij voorop; alle opdrachten zullen in teamverband [..]
lees verder

langlaufen
2-daags ALL-IN Groepsuitje op de Veluwe met overnachting in Finse Chalets

Met familie, vrienden, voor een geweldig vrijgezellenuitje of met collega's een 2-daags ALL-IN activiteitenprogramma en overnachting in Finse Chalets op de Veluwe.
lees verder

Wandelarrangement
3-daags Wandelarrangement op de Veluwe - vanuit de hotelkamer direct de natuur in

Vanuit uw hotelkamer kunt u direct de natuur in en wandelen door Nationaal Park de Veluwezoom. Uw kamer is gelegen in een sfeervol Finse chalet en is van alle gemakken voorzien.
lees verder

natuur
Seizoensarrangement in Gelderland - Ontdek de seizoenen

Ieder seizoen heeft zijn charme, kom genieten op de Veluwe van een echt weekendje weg en boek deze heerlijke aanbieding want het is werkelijk waar een prachtige aanbieding!
lees verder

Polysport
Dagje uit op de Veluwe met de Cryptische FotoVeluwetocht

Doe met uw groep mee aan een verrassende puzzeltocht vol creativiteit op de Veluwe! We verklappen niet te veel, anders is het verrassingseffect minder groot!
lees verder

 

meer uitstapjes