Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Wandelen in Overijssel

Wandelen in Overijssel. Deze provincie heeft vele wandelgebieden, De Holterberg en het Natinaal Park de Sallandse Heuvelrug, Markelose berg, de Borkeld en de bijzondere Twentse Natuurparken. Dat is dus genieten geblazen voor natuur- en wandelliefhebbers.

Tips

De Dames van De Jonge
Giethoorn Running diner laat dit uitje niet lopen!

Een culinaire wandeling door het prachtige waterrijke dorp Giethoorn in smakelijke etappes! Een unieke belevenis, de bruggetjes, de grachten en rietgedekte boerderijen zorgen voor een ontspannen [..]
lees verder

Fietsen
Fiets- en wandelarrangement in Twente

Heerlijk genieten van de Twentse schoonheid doet u met dit 3-daagse fiets- en wandelarrangement. Zomaar even een weekendje weg of een paar dagen er tussen uit!
lees verder

Wandelen in Giethoorn
3-daagse Wandelvakantie in Giethoorn - Ontdek het Venetie van het Noorden

Bent u op zoek naar een leuke Wandelroute in Giethoorn? Wij hebben voor u een Super Leuke Wandelvakantie van 3 dagen in Giethoorn samengesteld. Wandel van hotel naar hotel en geniet van de prachtige [..]
lees verder

Junior Suite
Fietsen en wandelen in de Weerribben - Ontdek de omgeving van Giethoorn

Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan en verken de prachtige natuur van de Weerribben en Giethoorn. Het hotel is prachtig gelegen om te fietsen, wandelen en een dagje naar Giethoorn te gaan.
lees verder