Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Fietsen op de Wadden

U vindt hier fantastische fietsarrangementen op de verschillende Waddeneilanden, Texel, Ameland en Schiermonnikoog. Uw fietsroute, fietstocht begint hier. Zoek en boek hier uw fietsarrangement en overnacht in een mooi gelegen hotel. Een heerlijk fietsweek

Tips

Gezelligheid in de Koog op Texel
4 daags Genieten op z'n Texels! arrangement

Genieten op z'n Texels! Even helemaal niets en 4 dagen lekker genieten van de rust, ruimte, natuur op het gezellige Waddeneiland Texel. Boek hier uw weekendje weg of ga er zomaar even tussen uit!
lees verder

Vakantiegevoel beleven op Texel
3-daags Uitwaai arrangement op Texel

Wat is er lekkerder dan slenteren langs het strand, genieten van de zee en uitwaaien op Texel? Boek nu dit heerlijke 3-daags Uitwaai arrangement op Texel en ga er een paar dagen lekker tussenuit!
lees verder

texel
Fietsen op Texel - All in groepsuitje

Aangekomen op Texel stapt u op de tandem voor een leuke puzzeltocht en een wel heel bijzondere boottocht waarbij u gaat garnalen vissen. Uiteraard wordt bij dit alles de inwendige mens niet vergeten. [..]
lees verder

Weekend of midweek Texel
3-daags ontdek Texel arrangement

Ontdek het prachtige Waddeneiland, Texel! U wordt in het hotel ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en een glaasje typisch Texelse likeur Juttertje.
lees verder

Genieten op Ameland
3 Dagen Ameland ontdekken per fiets of te voet

Kom heerlijk uitwaaien aan de westkust van Ameland. Tijdens dit fiets- en wandelarrangement kunt u de mooiste plekjes van dit waddeneiland bezoeken, ook krijgt u een lunchpakketje mee voor onderweg.
lees verder

 

meer uitstapjes