Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Beleef heerlijke kerstdagen met een Diner-Dansant in Limburg.

Breng kerst door in Limburg en geniet van de gezellige ambiance op een unieke locatie. De omgeving nodigt uit om overdag heerlijk te ontspannen. 's Avond aan het kerstdiner is het puur genieten van de heerlijke culinaire gerechten. De live muziek zorgt daarbij voor een passende sfeer.

Kerst familie arrangement
Heerlijk uitgebreid genieten van Kerst in Limburg

Breng Kerst door in Limburg en geniet van de gezellige ambiance op een unieke locatie. De omgeving nodigt uit om overdag heerlijk te ontspannen. 's Avonds aan het Kerstdiner is het puur genieten van de heerlijke culinaire gerechten. De live muziek zorgt daarbij voor een passende sfeer.

4-sterren Hotel gelegen in prachtig natuurschoon

Gelegen in het bijzondere Nationale Park De Meinweg, maakt het Boshotel zijn naam volledig waar. Het schitterende natuurschoon is haast overweldigend, de rust een verademing. In deze unieke omgeving ligt ons luxueuze viersterrenhotel. Hier komen natuur en comfort op natuurlijke wijze samen.


In het Boshotel kunt u luxueus overnachten. De ruime opzet van het hotel versterkt de natuurlijke ambiance. In de directe omgeving kunt u uitstekend ontspannen en recreëren. Maar ook binnenshuis is er een ruim aanbod: wij hebben een binnenzwembad, jacuzzi, een saunalandschap, een beautyafdeling en een fitnessruimte. Gezellig wat drinken of lekker eten, dat doet u in onze Brasserie of op ons mooie terras. In ons fraaie restaurant De Meinweg kunt u heerlijk genieten van een à la carte diner of uitgelezen menu.

Onvergetelijke Kerst dagen

24 december 2017
Vanaf 16:30 tot 18.00 uur verwelkomen wij u op de Patio voor onze feestelijke ‘’Welkom Kerst’’ borrel met sfeervolle muziek van Happy & the 2 Tones. Hier worden heerlijke hapjes geserveerd en uiteraard lekkere drankjes.


Tussen 18.30 en 19:30 uur kunt u aan tafel in de feestzaal voor ons uitgebreide Kerst-Dinerbuffet. Hier heeft u volop keuze uit koude en warme gerechten en uiteraard een lekker dessert.


25 december 2017


U begint met een heerlijk ontbijt tussen 08.00 en 10.30 uur. Daarna zult u zeker de dag doorkomen met alle bezienswaardigheden en gezellige “doe-dingen” in de omgeving. Aan onze receptiebalie ligt een overzicht van de mogelijkheden. Of u reserveert een lichaams- of gezichtsbehandeling in ons Wellness Center… heerlijk genieten van b.v. een Hot Stone massage.


‘s Avonds wordt u om 19.00 uur in de feestzaal verwacht voor onze ‘’Kerstparty.’’ Gedurende deze sprankelende avond serveren wij een smaakvol Kerstdiner met een heerlijk dessertbuffet ter afsluiting. De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door het populaire duo Blind Date. Gegarandeerd maken zij er een echt feest van en kunt u tussen de gangen door heerlijk dansen.


26 december 2017
U kunt van 08:00 tot 10:30 uur gebruik maken van het Kerstontbijtbuffet.
Vanavond heeft u de keuze om 18.00 / 18.30 / 19.00 / 19.30 of 20.00 uur aan tafel plaats te nemen in ons restaurant. Ook deze avond beginnen we met een aperitief van het huis en kunt u genieten van een heerlijk 4-gangen Kerstdiner met ter afsluiting koffie of thee met bonbons.


27 december 2017
Het Kerstarrangement eindigt na het ontbijt, vandaag tussen 07.00 en 10.00 uur.

Dit Kerstarrangement is inclusief:

  • Borrel ontvangst
  • 3 Overnachtingen
  • 3x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Voucher voor koffie en vlaai
  • 1x een diner buffet op Kerstavond
  • 1x een Kerst Diner Dansant inclusief apéritief en koffie na op 25 december
  • 1x een 4-gangen Kerstdiner en koffie na op 26 december

Prijs: € 385 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.


Toeristenbelasting: € 1,75 p.p.p.n.


Bijzonderheden:
- Kinderprijzen afhankelijk van leeftijd zijn mogelijk op aanvraag.


De prijs van dit Kerstarrangement is geldig met aankomst op 24 en vertrek op 27 december 2017.De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitstapje

Toeristische informatie
Vanaf € 385,00 p.p.
Min. aantal personen 1