Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Vrijgezellenfeest in Brabant

Gaat u een vrijgezellenfeest organiseren? Hier vindt u de beste en origineelste vrijgezellenfeesten in Brabant. Of het nu gaat om een vrijgezellendag, vrijgezellenavond of vrijgezellen weekend. Wij bieden u de leukste arrangementen.

Tips

Coco the Cocktail Company - leuk groepsuitje
Salsa en cocktail workshop in Den Bosch - voor een swingend groepsuitje

Voor een vrijgezellenuitje, familieuitstapje of afdelingsuitje wordt dit dagje uit heerlijk swingen en shaken. Professionals brengen u de kneepjes van salsa dansen bij en daarna gaat u uw eigen [..]
lees verder

Smartlappen Tour
Stadsspel en Smartlappen Borrel in Den Bosch

Een fascinerend spel in Den Bosch spelen, een uitgebreide lunch en een heerlijk uurtje borrelen met Brabantse Kaskrakers. Voor een vrijgezellenfeest of ludiek feestje een echte aanrader!
lees verder

Braadmeester
Magic Surprise dinnershow in Brabant

Avondje uit met familie en vrienden en genieten van een heerlijk 4-gangen diner, uitstekende entertainment in een sfeervolle feestlocatie in Brabant. De combinatie van illusie, humor en gezelligheid [..]
lees verder

Ik hou van Holland
Groepsuitje in Den Bosch - Avondje uit Ik hou van Holland Diner

Wij vieren feest, dus weg met de malaise want het is weer tijd voor de polonaise! Voor een bijzonder avondje uit met familie, vrienden of collega's in hartje Den Bosch wordt dit echt een feestje!!
lees verder

Kroegenspeurtocht
Brabantse Kroegenspeurtocht in Den Bosch

Ja vrijgezellen en vrienden opgelet! Wie Den Bosch wil zien moet natuurlijk de Bossche kroegen zien en dat kan op een bijzondere manier. U gaat al speurend de stad door op zoek naar de volgende kroeg.
lees verder

 

meer uitstapjes