Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Vakantieparken

Heerlijk een weekendje, midweek of zelfs genieten van een welverdiende vakantie in een luxe bungalow op een schitterend vakantiepark voorzien van alle gemakken! Dat vindt u hier. Genieten van bosrijke natuurgebieden, fietsen, wandelen of helemaal even nie

Tips

langlaufen
2-daags ALL-IN Groepsuitje op de Veluwe met overnachting in Finse Chalets

Met familie, vrienden, voor een geweldig vrijgezellenuitje of met collega's een 2-daags ALL-IN activiteitenprogramma en overnachting in Finse Chalets op de Veluwe.
lees verder

`t Binnenhof
Weekendje Weg in de Weerribben - Overnachten in een Bungalow

Kom 3 of 4 dagen heerlijk tot rust in de prachtige omgeving van Nationaal Park de Weerribben. U overnacht in luxe bungalows die een perfect startpunt vormen om de omgeving te ontdekken.
lees verder

`t Binnenhof
7 daags kerstarrangement - Het ultieme kerstgevoel in de Weerribben

Met kerst lekker een paar dagen weg met familie? Verblijf in een luxe villa en geniet tijdens de kerstdagen van een heerlijk brunch, buffet en gourmet.
lees verder

Fietsen
3=2 Weekendverblijf op de Veluwe in een Hotellodge

Geniet van de prachtige Veluwe met deze 3=2 aanbieding. Verblijf 3 nachten en betaal er maar 2! Uitermate geschikt voor een familieweekend, maar natuurlijk ook leuk om met z'n tweetjes te doen.
lees verder

16p Bungalow
4=2 Midweekaanbieding op de Veluwe - Verblijf in een 16-persoons Bungalow

Geniet van een deze 4 = 2 Midweek aanbieding op de Veluwe en verblijf in een Bungalow met 16 personen op dit leuke Recreatiepark.
lees verder

 

meer uitstapjes