Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Puzzeltocht Strijd in de Amsterdamse Jordaan

Verken al puzzelend de Amsterdamse Jordaan. We nemen u mee en laten u alle leuke plekjes van de Jordaan zien. Goed idee dus voor een familieuitje, vrijgezellenfeestje, personeelsuitje.

strijd
Puzzeltocht Strijd in de Amsterdamse Jordaan

We nemen u mee en laten u alle leuke plekjes van de Jordaan zien. In de Jordaan is immers van alles te bekijken; leuke grachtjes, oude hofjes, prachtige gevelstenen, gezellige kroegjes, rustieke pleintjes, standbeelden, te veel om op te noemen! Wat? We nemen u helemaal niet mee, dat zou te gemakkelijk zijn. Daarbij komt nog dat wij u dan moeten vertellen wat wij leuk vinden om te bekijken, terwijl u dat veel beter zelf kunt bepalen.

Nee, wij weten iets beters; we hebben een fantastische speurtocht voor u ontwikkeld, waarbij u zélf op ontdekking gaat in die mooie, die fijne Jordaan! U krijgt van ons een boekje met routebeschrijving en opdrachten en natuurlijk iets lekkers voor onderweg.

De tocht

U komt langs het Johy Jordaanplein, het Anne Frankhuis, de Noordermarkt, de Westerkerk en noem maar op. Kortom; de Jordaan zoals deze in alle reisgidsen en toeristen boekjes staat!

U puzzelt zichzelf door dit leukste gedeelte van Amsterdam, lost allerlei vraagstukken op en voert leuke opdrachten uit. Maar dat is nog niet alles, halverwege deze speurtocht doet u café Smalle Lowietje (het èchte Baantjer café) aan. Hier kunt u iets drinken maar ... er wordt ook van u verwacht dat u zèlf de accordeon ter hand neemt en een onvervalste smartlap ten gehore zult brengen!! En denk erom; alles voor de punten! Haha, we zijn benieuwd!

We eindigen gezellig bij Zwarte Ger en Blonde Sien met een spectaculaire prijsuitreiking in hun café Rooie Nelis.

En om u wellicht een beetje gerust te stellen; wij zijn er van overtuigd dat niet alleen de winnaar van deze dag zal hebben genoten! De Jordaan is uniek!

Bij deze Puzzeltocht in de Amsterdamse Jordaan is inbegrepen:

  • Prijsuitreiking
  • 2 consumpties
  • Professionele begeleiding
  • Versnapering voor onderweg
  • Teambuilding

Prijs

Prijs: € 24,50 p.p. exclusief BTW.
Tijdsduur: 3,5 uur.
Minimum aantal personen is: 8.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitstapje

Toeristische informatie
Vanaf € 24,50 p.p.
Min. aantal personen 8