Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

The Hunt of Mister Unique voor een leuk uitje in Rotterdam

Ontdek de stad Rotterdam met dit groepsuitje The Hunt for Mister Unique. Beleef de stad eens op een andere manier! In dit dynamische programma staan slim samenwerken en het bepalen van een goede tactiek centraal.

Stad Unique & Sport Unique
The Hunt of Mister Unique voor een leuk uitje in Rotterdam

In het centrum van Rotterdam loopt Mister Unique rond. Het doel is hem zo snel mogelijk te vinden. Voordat u echter op jacht kunt gaan naar Mister Unique, moet u eerst Mister X en Mister Y vinden. Zij lopen als onbekenden in de binnenstad rond en hebben essentiële informatie om uiteindelijk bij Mister Unique te komen.

Ga de strijd aan in teams

Bij de start van het programma wordt uw groep in meerdere teams gesplitst. Deze teams gaan tegen elkaar strijden. De teams worden weer gesplitst in 4 subgroepen. De subgroepen van elk team moeten met elkaar samenwerken om Mister X te vinden.

Elk groepje krijgt een mobiele telefoon mee, een kaart van het centrum met daarop ingetekende punten en een vragenformulier. De antwoorden op de vragen kunnen gevonden worden in het centrum.

Samenwerken is een must om Mister Unique te vinden

Door met elkaar samen te werken kan men achter de antwoorden komen en deze antwoorden vormen samen een codewoord . De juiste code wordt via de SMS doorgegeven aan Mister X. Als het codewoord correct is wordt het steeds makkelijker om Mister X te vinden. Hij zal zich eerder moeten gaan melden, langer op punten blijven staan en tenslotte uiterlijke kenmerken van zichzelf doorgeven.

Als Mister X gevonden is, dan moet hij de informatie vrijgeven waar Mister Y gevonden kan worden. Tot slot leidt de informatie van Mister X en Mister Y naar Mister Unique…

Dit stadsuitje in Rotterdam is inclusief:

  • Materialen, zoals mobiele telefoons
  • Begeleiding en instructie
  • Consumptie aan het einde van de activiteit
  • Duur programma is 3 uur
Prijzen zijn exclusief BTW en € 15,00 reserveringskosten:
8-14 personen € 43,00 p.p.
15-19 personen € 35,00 p.p.
20-59 personen € 30,00 p.p.
60-119 personen € 25,00 p.p.
120-199 personen € 22,50 p.p.

De prijs van dit groepsuitje in Rotterdam is geldig tot en met 31 december 2018.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitstapje

Toeristische informatie
Vanaf € 35,00 p.p.
Min. aantal personen 8