Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Schiet uitje - boog, buks, blaaspijp- en pistool, kruisboog, paintball roos [..]

Schot in de roos voor een geweldig groepsuitje? Een actief uitje met o.a. boogschieten, buks schieten kruisboogschieten en paintball roos schieten. Wie schiet er in de roos? Na de activiteit gezellig eten met z'n allen en tijd op bij te praten op deze sfeervolle locatie in Doesburg.

Boerenhoeve
Super Stoer Groepsuitje in Gelderland - schietarrangement

Dit groepsarrangement is een schot in de roos. Wie van uw vrienden, familie of collega's is de beste schutter? U zult het na dit groepsuitje weten. Na het schieten samen gezellig eten en genieten van een onbeperkt diner van de hutselpannen, want een goede schutter heeft honger na een dagje knallen.

Programma super groepsuitje - Schiet er op los!

U wordt ontvangen met een verse mok koffie en gebak. Daarna volgen activiteiten gedurende 1,5 uur zoals boogschieten en buksschieten, blaaspijpschieten, pistoolschieten, kruisboogschieten en paintball roos schieten.


Na de activiteiten met z'n allen ff genieten bij de bar of in de binnentuin met een drankje gezellig nakletsen.


Binnen staat een heerlijke kop soep met stokbrood klaar en gaat u onbeperkt genieten van de Hutselpanne. U heeft hierbij de keuze uit minimaal 7 soorten vlees waaronder: varkenshaas, biefstukjes, kalkoen, kipfilet, snitzel en diverse groentensalades zoals paprika, uien, champignons, vleessalade, aardappelsalade, hamprei salade. Lekker met koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes, gebakken aardappels enzovoort.


Als toetje krijgt u een overheerlijke coupe roomijs met vruchten. U sluit dit kleurrijke arrangement af met een kopje koffie met bonbon.


Zo ziet u maar dit stoere schietuitje is een schot in de roos!

Prachtige boerenhofstede - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij deze prachtige hoeve zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.


De prachtige hoeve is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Dit stoere Schietarrangement is inclusief:

  • Ontvangst met koffie en gebak
  • 1,5 uur boogschieten, buksschieten, pistoolschieten, nieuw paintball-roos-schieten enz
  • Drankjes bij de bar of in de binnentuin
  • Kop soep met stokbrood
  • Onbeperkt eten van onze welbekende Hutselpannen met wel 7 soorten vlees
  • Nagerecht een smaakvol verkoelend coupe roomijs met slagroom
  • Kopje koffie met bonbon

Prijs: € 44,50 p.p. 
Minimum aantal: 20 personen (anders in overleg).
Drankjes op afkoop of nacalculatie (afkoop € 15,- p.p. bier, fris en wijn).
Tijdsduur: 4,5 uur


De prijs van dit stoere schietarrangement in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2018.De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitstapje

Toeristische informatie
Liemers

De Liemers is een streek in de Nederlandse provincie Gelderland en is een werkelijk prachtig gebied. Rivieren, bossen, grazige weiden, bochtige dijken. Het is ook een streek met een lange en voorname geschiedenis, zoals de dorpen en steden laten zien die behoren tot de gemeenten Bergh, Didam, Doesburg, Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar.

Veelal wordt aangenomen dat het bosgbied Montferland de oostelijke grens is, en nog juist in de Achterhoek gelegen is. Gemakshalve wordt echter ook door sommigen de hele Liemers tot de Achterhoek gerekend. Autochtone inwoners van de Liemers zijn het veelal niet eens met deze redenatie en ondanks hun verbondenheid met de aangrenzende Achterhoek zullen ze mensen vlug corrigeren als deze hen Achterhoekers noemen en zeggen dat ze uit de Liemers komen. Eveneens stellen inwoners van de voormalige gemeente Bergh en ook Wehl veelal dat ze uit de Achterhoek komen, en niet uit de Liemers. Sociaal en cultureel gezien zijn er ook verschillen: de voormalige gemeenten Bergh en Wehl zijn immers voor een groot deel op Doetinchem gericht, terwijl Didam op Zevenaar (en in minder mate zelfs op Arnhem) gericht is. Bestuurlijk gezien maakt de gehele nieuwe gemeente Montferland wel weer deel uit van de regio Achterhoek.

Achterhoek

De Achterhoek is 1 van de groenste provincies van Nederland. Een heerlijke omgeving voor een lekker weekendje ontspannen. Een groot fiets- en wandelnetwerk. Van onze partners krijgt u routes op aanvraag. Gewoon even helemaal niets of gebruik maken van de vele toeristische highlights in deze regio. Laat u verrassen !

Montferland

Even lekker een dagje er tussen uit? Dan is het Montferland echt een aanrader! Kleine dorpjes die zich verschuilen achter de heuvels, bossen en akkerland zijn typisch Montferland. Ideaal voor kids zijn natuurlijk de bossen! Zo kunt u de Eltenberg bezoeken wat net over de grens tussen Elten en Stokkum ligt of u bezoekt de Hulzenberg met een hoogte van 84,6 meter zeker leuk om te beklimmen. Montferland heeft super veel te bieden dus!

Vanaf € 44,50 p.p.
Min. aantal personen 20