Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Bedrijfsuitje in Zuid Holland

Voor een bedrijfsuitje in Zuid-Holland vindt u hier verschillende dagarrangementen, speciale feesten of actieve uitjes om met uw collega's, personeel of afdeling te doen.

Tips

Beachlub Natural High
Blokarten of Powerkiten - Stranduitje op de grens van Zeeland en Zuid-Holland

Wat dacht u van een prachtige dag op het strand met flitsende strandsporten zoals blokarten of powerkiten? Maak de dag compleet met een borrel, lunch of barbecue op het terras van onze prachtige [..]
lees verder

Walking Dinner Gouda
Culinair Groepsuitje Walking Dinner in Gouda

Met een gids op pad door de stad en in 3 verschillende restaurants een gerecht nuttigen maakt dit uitje tot een gezellig en afwisselend avondje uit met vrienden, familie of collega's.
lees verder

Sloepenchallenge Biesbosch
GPS Biesbosch Sloepenchallenge - Teamuitje in de natuur

Ontdek samen met uw team Nationaal Park de Biesbosch met een minirondvaart en de unieke Sloepenchallenge op het water. Weet uw team de opdrachten het snelst tot een goed einde te brengen dan bent u [..]
lees verder

touwtrekken
Groepsuitje Strand in Scheveningen - met Beachgames en lekker eten

Een gezellig middagje Scheveningen. Voor een vrijgezellenfeest, familiefeest, collega’s, vrienden of vriendinnen. Een compleet verzorgde middag met lunch en beachgames naar keuze.
lees verder

rondvaart
Avondcruise met Dinerbuffet door de Biesbosch

Uit eten op het water! Prachtige avondtocht met diner vanaf Drimmelen ideaal voor een familiediner of personeelsetentje. Te boeken vanaf 2 personen.
lees verder

 

meer uitstapjes