Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Bedrijfsuitje in Limburg

Voor een bedrijfsuitje in Limburg vindt u hier verschillende dagarrangementen, speciale feesten of actieve uitjes om met uw collega's, personeel of afdeling te doen.

Tips

Kasteel Daelenbroeck
All inclusive Kasteel Feestarrangement in Midden Limburg

Uw gasten worden ontvangen met een verrassende Kasteel Cocktail, waardoor de avond feestelijk begint. De DJ of Liveband begint te spelen. Om uw innerlijke ziel ook in de feeststemming te houden wordt [..]
lees verder

djembe
Swing mee met de Djembé - Swingend groepsuitje in Roermond

De Djembé is een trommel die is gemaakt van hout, bespannen met een geitenvel. Tijdens de workshop worden enkele basisvaardigheden en slagtechnieken geleerd en zullen jullie samen een mooie melodie [..]
lees verder

Uitje Maastricht
Maastricht, het pareltje van Limburg! Stadswandeling en verrassend Dineren

Tussen de rondleidingen door zult u ook genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Dit doen wij in 3 verschillende restaurants, om u zoveel mogelijk verschillende sferen te laten proeven.
lees verder

Crazy Dinner Game
Crazy Dinner Game - Stadsspel en Dineren in 3 restaurants

Het Crazy Dinner Game maakt van uw groepsuitje één groot feest. Heerlijk dineren in 3 verschillende restaurants en ondertussen een spel spelen in het centrum van Maastricht.
lees verder

schilderen
Schilder workshop Picasso - Laat de kunstenaar in u ontwaken

Altijd al een groot schilder willen worden? In Roermond kan het met de bijzondere schilder workshop op locatie. Een gezellig groepsuitje schilderen.
lees verder

 

meer uitstapjes