Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Teamuitje in Amsterdam met city game WhatsApp Sudoku

Ontdek Amsterdam eens op een andere manier en speel WhatsApp Sudoku in Amsterdam. Zenuwslopende taferelen, uitdagend en echt een anders stadsspel om Amsterdam te ontdekken, vooral wanneer de moeilijkheidsgraad stijgt.

Stad Unique & Sport Unique
Teamuitje in Amsterdam met city game WhatsApp Sudoku

U kent ze vast wel, de populaire Sudoku cijferpuzzels waaraan veel mensen zich op dit moment tijdens vrije minuten (soms uren) bezig houden. Horizontaal en verticaal probeert u de cijfers 1 t/m 9 in te vullen in een rij maar per aangegeven vakje mag dit cijfer eenmaal voorkomen. Zenuwslopende taferelen levert dit soms op, vooral wanneer de moeilijkheidsgraad stijgt. In groepsverband kunt u nu deelnemen aan WhatsApp Sudoku. Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen Amsterdam centraal! Dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend programma.

Verken de stad in teams en strijd tegen elkaar met WhatsApp Sudoku

In groepjes gaat u op pad, gewapend met een kaart van het centrum waarop een Sudoku staat ingetekend. U heeft een lijst met foto's ontvangen met de daarbij behorende coördinaten. Zodra u de exacte locatie heeft gevonden, maakt u een groepsfoto en stuurt u deze via WhatsApp naar de instructeur. U ontvangt vervolgens een vraag. Het antwoord op deze vraag is een cijfer welke u in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen u beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt! Het is dus niet alleen maar puzzelen.


Duur: 2-3 uur

Dit WhatsApp Sudoku spelarrangement in Amsterdam is inclusief:

  • Doe het zelf pakket
  • Spelprogramma
  • Speluitleg op papier

Prijs per team: € 36,- exclusief BTW (maximaal 6 personen per team)


Reserveringskosten bij 1-6 personen: 1x €5,-
Reserveringskosten bij meer dan 6 personen: 1x €15,-


De prijs van dit WhatsApp Sudoku spelarrangement in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2018.De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitstapje

Toeristische informatie
Vanaf € 7,25 p.p.
Min. aantal personen 2