Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Tweedaags Romantiek Arrangement - wegdromen op een prachtig Kasteel

Tweedaags Romantiek Arrangement - wegdromen op een prachtig Kasteel, dat is romantiek ten top. Verras uw geliefde op dit schitterende kasteel met een romantisch weekendje!

Kasteel Daelenbroeck Vooraanzicht
Tweedaags Romantiek Arrangement

Met het 2-daags Romantiek Arrangement kunt u heerlijk genieten van een 4-gangen diner. U overnacht in een luxe split-level kamer met terras en kunt ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt.

Wegdromen in een kasteel

Dit romantische kasteel is gelegen in het cultuurvolle en groene landschap van de gemeente Roerdalen. Het landschap kenmerkt zich door prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, moerasgebieden, uitgestrekte landbouwgebieden en stuifduinen en pittoreske plaatsjes.

Overnachten

Overnachten bij dit landgoed kasteel is wel heel bijzonder.

In de kasteelhoeve, op zo'n 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in een unieke 2-persoons themasuite of luxe hotelkamer. Elke kamer heeft zijn eigen terras.

Heel speciaal zijn de torenkamer en de "Baron de Ravillesuite" in de voorburcht. Ook zijn er 3 fantastische sauna suites beschikbaar in de nieuwe toren. Een kort of een lang verblijf op het Landgoed Kasteel is gegarandeerd geslaagd!

Dit Romantische arrangement in een kasteel is inclusief:

  • Bij aankomst koffie met vlaai
  • Een 4-gangen diner
  • 1 Overnachting in een luxe split-level kamer
  • Een uitgebreid ontbijt(buffet)

Prijs: € 119,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van dit Romantische arrangement in een Limburgs kasteel is geldig tot 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitstapje

Toeristische informatie
Vanaf € 119,50 p.p.
Min. aantal personen 2