Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Love Boat Cruise Party - Bedrijfsfeest aan het strand in Egmond

U waant zich aan boord van The Love Boat tijdens deze gezellige thema party in de trendy entourage van Restaurant van Speijk, met uitzicht op het strand van Egmond aan Zee. Wij verwelkomen u graag op onze Love Cruise party en iedereen feest mee want u blijft gezellig slapen in een uitstekend 4-sterren hotel.

zuiderduin
Love Boat Cruise Party - Bedrijfsfeest aan het strand in Egmond

U waant zich aan boord van “de Love Boat” tijdens deze gezellige thema party in de trendy entourage van Restaurant van Speijk, met uitzicht op het strand van Egmond aan Zee. Dit sfeervolle restaurant ligt op een schelpworp van het gerenommeerde Hotel Zuiderduin.

Door de unieke samenwerking van Hotel Zuiderduin en Restaurant van Speijk kunnen wij u een topfeest en overnachting aanbieden voor een bijzonder aantrekkelijke all-in prijs.

Programma

U wordt bij aankomst op feestelijke wijze ontvangen door onze 3 meter lange Cruise Captain met een heerlijk glas bubbels.

Proost! Het feest kan beginnen….

U kunt plaats nemen op de voor u gereserveerde lounge seats of gezellig aan de Captains Bar voor het aperitief omlijst met een heerlijke amuse. De keukenbrigade heeft zichzelf culinair overtroffen met een 4-gangen fingerfood menu dat gedurende de avond wordt geserveerd. De bemanning zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt en alle drankjes (m.u.v. buitenlands gedistilleerd) zijn inclusief.

Natuurlijk heeft de Captain ook het nodige entertainment ingescheept om van uw cruise party een onvergetelijke ervaring te maken.

We beginnen rustig met de sound van Doctor Love die u laat wegmijmeren met zijn love songs en extra laat genieten van alle smakelijke gangen van het menu. Ondertussen doet onze boord fotograaf “Frederik Jan van Gisteren” enorm zijn best om iedereen op de gevoelige plaat te leggen….helaas is hij niet zo getalenteerd als de Captain dacht….. maar wel hilarisch!

Als het schip een beetje op stoom begint te komen is het de beurt aan “Disco Donna” die na jaren te hebben opgetreden in Club 54 haar discotalent nu aan boord van MS van Speijk voor het voetlicht brengt. Get on the dancefloor and dance……. Natuurlijk ontbreekt ook het echte feestgevoel niet als Rosa Matrosa even een ouderwets Hollandstalig feestje bouwt…In Polonaise richting het strand!

De vingervlugge Magic Mike laat vlak voor uw neus dingen gebeuren die u nooit eerder hebt gezien….

Onze deejay Wouter Cruise is de rode draad van de party en laat de dansvloer op zijn grondvesten schudden.

Al met al is het een geweldig feest waar u en uw gasten nog lang over kunnen napraten…..

Bij deze Love Boat Cruise Party - bedrijfsfeest is inbegrepen:

 • Unieke feestlocatie aan het strand van Egmond aan Zee
 • Bubbels ontvangst door uw Cruise Captain
 • Dr Love
 • Party fotograaf Frederik van Gisteren
 • Brenda Bakboord 70’Disco Beat
 • Feest met Rosa Matrosa
 • Dj Wouter Cruise
 • Magic Mike
 • Drankjes all-in concept voor 4 uur (excl.buiten gedistilleerd)
 • Een heerlijk 4-gangen fingerfoodmenu
 • 1 Overnachting in het 4-sterren hotel
 • Gebruik van alle faciliteiten van het hotel zoals zwembad en sauna
 • Uitgebreid ontbijtfbuffet
Prijs voor deze TOP Feestavond met overnachting: € 115 p.p. ALL-IN.
Minimum aantal is 40 personen.

Alleen feestavond

Wilt u alleen deze feestavond zonder overnachting en ontbijt, dan is dat op aanvraag mogelijk en is de prijs € 69,50 p.p. ALL-IN.

De prijs van dit fantastische feestprogramma is geldig tot en met 31 december 2018.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitstapje

Toeristische informatie
Vanaf € 115,00 p.p.
Min. aantal personen 40