Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

Amsterdamse feestavond in Amsterdam - Smartlappen zingen - Jordaanquiz

Stap aan boord van de Borrelschuit en vaar mee door de Amsterdamse grachten. Lekker ontspannen met elkaar babbelen en genieten van een borrel. Voor een volgend familiefeest een absolute aanrader.

2
Feestje in de Jordaan

Midden in de Jordaan wordt u welkom geheten door Nelis en Leentje; u weet wel, van dat leuke Jordanese restaurantje!

Leentje nodigt u uit om lekker aan te schuiven en schenkt, in afwachting van een heerlijke dinershow, alvast iets lekkers in. Intussen bindt Nelis zijn buikschuiver voor en schraapt zijn keel voor het zingen van het eerste levenslied. Zit u op uw gemak? Nou, niet lang meer...!

De avond

Nelis en Leentje (maar vooral Leentje!) vertellen u de meest wilde verhalen over u en uw groepsgenoten tijdens deze Amsterdamse avond. Blijkt dat ze uw buurman hebben gezien in de Rosse Buurt .. En niet 1 keer, nee.. met een bepaalde regelmaat! En uw vrouw wordt zeer frequent op de PC Hooft gespot, samen met een andere man... Weet u gelijk waar uw huishoudbudget blijft ..!

Haha, allemaal flauwekul natuurlijk (maar tòch ...)!

Nelis, Leentje en Ciske trakteren u op onvervalste Jordanese humor. Ze spelen samen met u een ludieke Mokumse quiz en verwachten dat u uit volle borst meezingt met de meest hartverscheurende smartlappen.

Heerlijk dineren, onvervalst Mokumse gezelligheid en meezingen met prachtige Jordanese liederen; dàt is de Amsterdamse Avond!

Bij dit arrangement is inbegrepen:

19.40 - 20.00: Voorgerecht
20.00 - 20.40: Smartlappen zingen en ijsbreker
20.40 - 21.30: Hoofdgerecht
21.30 - 22.00: Jordaanquiz
22.00 - 22.15: Nagerecht
22.15 - 23.00: Voetjes van de vloer

Prijs

Prijs: € 79,50 p.p. exclusief BTW.
Tijdsduur: 4 uur.
Minimum aantal personen: 35


Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit Amsterdamse Feestje is geldig tot en met 31 december 2018.De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitstapje

Toeristische informatie
Vanaf € 79,50 p.p.
Min. aantal personen 30