Recreatief.nl

telefoon 088-5405815

Klantenservice

3-daags Valentijnsarrangement in Egmond aan Zee

Wilt u uw geliefde dit jaar verrassen met Valentijn? Kom samen met uw partner genieten van dit romantische arrangement aan zee. Even lekker uitwaaien in Egmond aan Zee, een romantische strandwandeling maken, lekker eten en gewoon genieten! Boek deze 3-daags Valentijn aanbieding aan de kust.

Romantisch weekendje weg
3-daags Valentijnsarrangement in Egmond aan Zee

Wilt u uw geliefde dit jaar verrassen met Valentijn? Kom samen met uw partner genieten van dit romantische arrangement aan zee.

Faciliteiten

In het hotel vindt u een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, zwembad (badkleding verplicht), squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, bowling en een beautycentrum. Het beautycentrum is in het hotel gevestigd. Het saunagedeelte is dagelijks geopend van: 10.00 - 23.30 uur. Het is niet toegestaan badkleding te dragen in de saunafaciliteiten, dit in verband met hygiëne. In de relaxruimte en het zwembad is badkleding verplicht.

Hotel en Kamers

Dit prachtige 4-sterren hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. De modern ingerichte kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio's en suites.

Bij dit Valentijnsarrangement is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x een heerlijke ontbijtbuffet
  • Klein Valentijns attentie
  • 1x een dinerbuffet inclusief 1 drankje
  • Vrij gebruik van zwembad en sauna’s

Prijs: € 99 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.


Dit 3-daags Valentijnsarrangement in Egmond aan Zee te boeken in de periode met aankomst vanaf 12 t/m 16 februari 2018.De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitstapje

Toeristische informatie
Vanaf € 99,00 p.p.
Min. aantal personen 2